Памер шрыфта Аa Аa Аa
Колер сайта ц ц ц
Выключыць малюнкі
rubyen

Вытворчасць

На Слуцкім мясакамбінаце пастаянна праводзіцца актыўная работа па паляпшэнню якасці выпускаемай прадукцыі і пашырэнню яе асартыменту. Сёння на ААТ «Слуцкі мясакамбінат» вырабляецца больш за 350 найменняў мясной прадукцыі, якасць якой адпавядае высокім сусветным стандартам.

У мясатлушчавым цэху выраблена ўсталёўка лінія забою свіней прадукцыйнасцю 180 гал/гадзіну.

З 2014 года робіцца мадэрнізацыя халадзільніка. Адрамантавана 8 халадзільных камер ўмоўнай ёмістасцю 1200 тон мяса. У стадыі завяршэння рамонту 4-х камер замаразкі прадукцыйнасцю 200 тон/сут.

У каўбаснай цэху ўстаноўлена сучаснае абсталяванне: вакуумныя куттеры, лёдагенератары, вакуумныя шпрыцы, аўтаматычныя клипсатары і інш. Гэтыя комплексныя меры далі магчымасць палепшыць санітарна-гігіенічныя паказчыкі прадуктаў, павялічыць іх тэрміны прыдатнасці, удасканальваць знешні выгляд і смакавыя якасці.

Адным з кірункаў дзейнасці камбіната з'яўляецца вытворчасць пельменяў. Для вытворчасці смачных і якасных пельменяў на прадпрыемстве ўстаноўлена італьянская пельменная лінія «Dominioni». Пельмені, выпушчаныя на гэтым абсталяванні, ужо паспелі спадабацца нават самым патрабавальным пакупнікам за свае выдатныя смакавыя якасці.

На прадпрыемстве праведзена мадэрнізацыя кансервавага цэха, устаноўлена новае абсталяванне. Дадзенае абсталяванне ўжываецца ў складзе ліній па вытворчасці мясных кансерваў. Прадукцыйнасць машыны складае 80-120 бляшанак у хвіліну.

Аднак прадпрыемства не збіраецца спыняцца на дасягнутым. Імкнучыся ісці ў нагу з часам Слуцкі мясакамбінат пастаянна распрацоўвае і запускае ў вытворчасць новыя віды прадукцыі з высокай біялагічнай і харчовай каштоўнасцю, праводзіць бесперапынную працу над паляпшэннем таварнага выгляду і павелічэннем тэрмінаў прыдатнасці мясных вырабаў.